Az Autizmus Világnapjára

 parlament_12 Marjai János MTI fotója.jpg

Ma van az Autizmus Világnapja.
Szeretném megölelni azt a százezer embert, aki ezzel a "mássággal" él közöttünk, és igyekszik megfelelni a társadalom elvárásainak.
Vannak köztük súlyos, és látványos állapotban lévők, és vannak olyanok, akik "csak" zseniális, kimagasló szellemi képességeikkel, és visszahúzódó szerénységükkel tűnnek ki a többi ember közül.
Amiben ők százezren mind egyformák, az a gyermeki tisztaság, mit megőriznek halálukig. Ők azok, akik soha - nyomásra sem! - nem fordítanak köpönyeget, elveikhez makacsul ragaszkodnak, nincs bennük gonoszság, és bűn.
Ölellek mindannyitokat Drágáim, és szívből kívánom, találjátok meg ebben az olykor rideg, értetlen, és elutasító világban a helyeteket, ahol boldogok lehettek.

 

 

Sági Erzsébet

 Illusztráció: Marjai János MTI fotó

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása