Pál Józsefné, Marika barátnőm, ma reggel az angyalok közé emelkedett

A fotót készítette: Dr. Zsákai Tibor.
Kedves vasutas Barátaim, Ismerőseim...
Férjem gondolataihoz szeretném hozzátenni a sajátomat.
Hatalmas veszteség számomra Marika halála. Ősrégen, férjeink munka- és baráti kapcsolatának köszönhetően, igaz, és gyönyörű, holtig tartó barátság szövődött köztünk. Együtt sírtunk, nevettünk, élni, és az akadályokat túllépni, túlélni segítő tanácsokkal erősítettük egymást...
Közös nyaralások, bulik emlékét őrzöm, és a hangját, amit egy hete hallottam utoljára... Még el tudtam mondani neki, hogy nagyon szeretem, hogy mindig a példaképem volt, és megbeszéltük, hogy közös nyaraink színhelyéről, Balatonfüredről hazatérve, a következő héten, meglátogatjuk...
.
Drága Marikám, ezt a programot el kell halasztanunk, mert Te már az angyalok közt, Józsi barátunk társaságában pihensz, és mesélsz rólunk, Téged siratókról.
Drága Barátnőm, tudd, elvesztésed pótolhatatlan űrt hagyott a lelkemben, de tudom, hogy egyszer majd újra, és akkor már örökre együtt leszünk. (Sági Erzsébet) 
.
.
Férjem, Dr. Zsákai Tibor alábbi posztja a szomorú eseményről a Fb-on jelent meg, 2023.08.20-án, Marika halálának napján:
.

"Egy angyallal kevesebb a Földön. Ma reggel 8 órakor elhagyta a földi világot Pál Józsefné Marika, akit a vasutasok körében is sokan tiszteltek és szerettek. Tiszteletre méltó életet élt. Férje kislányát, aki kicsi korában árván maradt ő nevelte fel nagy szeretetben. Három unokáját rajongással szerette, családcentrikus asszony volt. A MÁV-tól ment nyugdíjba. Férje halála után is ápolta a baráti kapcsolatokat, vidám, jó természetű asszony volt, a baráti társaság szívesen fogadta. A betegség, a gyilkos kór azonban felül kerekedett rajta, az orvosok már nem tudtak segíteni.
Fájdalommal és szomorúsággal tölt el halála. Legyen könnyű a föld neki, nyugodjon békében!
Temetéséről a család később gondoskodik."  (Dr. Zsákai Tibor)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása