Bloggerina 2013

Lótuszkristály.jpg

 

...Avagy, a test igényei megelőzik a lélekét...

Prológus

"A Nők Lapja Café és a Cafeblog hisz a blog közösségteremtő erejében és különös figyelmet fordít a nőkre, hiszen más szemmel látják a világot. A nők szavának, legyen az kimondott vagy leírt gondolat, ereje van. Ennek jegyében blogversenyt hirdetünk: keressük az ország legjobb női bloggerét!

2013. január 15-től indul a verseny!
Két héten keresztül ajánlhatod kedvenc blogodat, vagy akár saját magad. Január 28-tól február 17-ig az olvasóké, rajongóké a főszerep, ők voksolnak a jelölt blogokra. Február 18-től a zsűri veszi át a főszerepet, az ötven legtöbb szavazatot kapott blog közül kiválasztják, ki lesz 2013 Bloggerinája és ki lesz a különdíjas. Döntésük 2013. február 24-én születik meg, a díjátadóra március 1-jén kerül sor."

(Idézet a versenykiírásból)

Fenti felhívás hatására egy kedves barátom benevezett erre a versenyre három általa ismert, és gyakran látogatott irodalmi blogot, köztük az enyémet is.

A minket olvasók nagy lelkesedéssel üdvözölték a hírt, és amint lehetőség nyílt rá, megjelentek, hogy szavazataikkal hozzásegítsenek bennünket az első ötvenbe kerüléshez, vagyis a zsűri látókörébe kerülés, és megmérettetés lehetőségének vágyott állapotához.

De valamit nagyon elszúrtunk, mert tetszikeléseik mellé csak szavazóink egyharmada nyomott - szavazatot is jelentő - piros  "SZAVAZOK" gombot, így csak az egyharmad jelzése jutott el a szavazatszámlálókhoz, ami sajnos, kevés a továbbjutáshoz.

A minket sok-sok szavazattal megelőző blogok témáit nézve rájöttem arra, amit vén fejjel már illene tudnom, hogy a test igényei megelőzik a lélekét...

Sütés-főzés, torna, és életmód, bulvár hírek szerzőinek blogjai száguldanak utolérhetetlen messzeségbe, mi pedig már nem kérjük olvasóinkat, hogy szavazzanak, mert hátrányunk behozhatatlan, és az álom - hogy majd a zsűri felfigyel ránk - elszállt.

Itt is, most köszönöm mindazoknak, akik megtiszteltek azzal, hogy a megadott linkre kattintva megpróbáltak segíteni, és tetszésük csendes jelével üzentek, esetleg szavaztak is.

Megadok néhány linket, hogy képben legyetek fenti soraimmal kapcsolatosan.

Itt arról értesülhettek, hogy az indulók a kapott szavazatok alapján hol állnak a versenyben. Ha rákattintotok a blogokra, meg is nézhetitek, hogy melyik milyen esztétikai és tartalmi gazdagsággal/szegénységgel jutott el oda, ahol van.

http://bloggerina.nlcafe.hu/item/toplist

Itt pedig megadom író-költő barátaim és saját elérhetőségemet, ahol megnézhetitek, hogy állunk, és a blogokat kinyitva olvashatjátok annak tartalmát is.

Szívből ajánlom mindkét barátom blogját, mert léleképítő, békét és örömöt adó időtöltés a náluk tett látogatás.

Paszternák Éva Szaffy elérhetősége:

http://bloggerina.nlcafe.hu/termek/eva-anya-konyve

Czakó Gabriella két bloggal indult:

http://bloggerina.nlcafe.hu/termek/tortenetek

http://bloggerina.nlcafe.hu/termek/made-in-moorland

És végül az én elérhetőségem:

http://bloggerina.nlcafe.hu/termek/lotuszombloghu

Köszönöm megtisztelő figyelmeteket!

Illusztráció: free fotó a netről

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lótuszom · http://lotuszom.blog.hu/ 2013.01.30. 09:27:26

Kedves Látogatóim! Összegzésemet igyekeztem objektív tollal írni... Talán sikerült. Köszönöm Ildikó Béres barátomnak, aki benevezett, hogy kipróbálhattam magam ebben a versenyben. Köszönöm Paszternák Éva Szaffy és Gabriella Czakó barátaimnak, hogy együtt, egymást támogatva, segítve, szavazókat toborozva, egymásnak drukkolva megmutathattuk magunkat. És szívből köszönöm minden szavazónak, tetszikelőnek, hogy megtisztelt bennünket figyelmével, idejével. Csak jelzem, hogy ez a fenti írás nem kiszállás, vagy törlés a versenyből, csupán helyzetértékelő számvetés. Ölellek mindannyitokat szeretettel, köszönettel!:)
süti beállítások módosítása