Kagylózott


 

Free fotó a netről

 

 

MTI - ugyelet@mail.index..hu

|2008. október 27., hétfő 16:47

Egy 26 éves férfi karja órákra beszorult a La Rochelle - Bordeaux közt járó TGV szerelvény vécéjébe. Ki kellett szerelni a vécét és azzal együtt vitték kórházba az áldozatot.”

 

- Szia Drágám! Már itt ülök a vonaton, hűtheted a pezsgőt! – így üdvözölte barátnőjét V., miközben huncutul maga alá pillantott, élvezve a helyzetet, hogy a lány nem látja, mert valóban ült, mégpedig a nagysebességű TGV vonat egyik csodaszép és vendégmarasztalón tiszta WC ülőkéjén. Kényelmesen üldögélve csevegett, tervezve a rá váró, vélhetőleg hosszú és mozgalmas éjszakát, de hogy ez az éjszaka milyen kalandokat hoz számára, arra álmában sem gondolt.

Miközben M. kedves hangját hallgatta, érezte, hogy dolga végére ért, felállt. A telefonból a lány jól ismert altja ígérte, hogy nagyon várja a találkozást, majd - szokásukhoz híven - hallható cuppanással vettek búcsút egymástól.

A madzag végén M. meghökkenve konstatálta, V. heves vágyakozását, ugyanis, a puszinak induló cuppantás igen hangosra sikerült. Meglepetését a rémület váltotta fel, amikor kedvese egy hörgő, cuppanó hang kíséretében üvöltve kért segítséget. Tehetetlenül fogta a kagylót, és nem tudta mit tehetne a férfiért, aki hallhatólag szenved, és valószínűleg nagy bajban van.

Közben, a vonat robogott, a sötét éjszakában előre, állomástól állomásig.

V., mint valami pogány szertartás papja, görnyedten állt, majd térdre rogyott a WC kagyló előtt, kétségbeesve igyekezett kihúzni a vákuum-hatás által beszippantott és fogva tartott kezét a kagyló rabságából. A telefontjáról, amit beejtett a WC-be, már lemondott, - pedig abban voltak élete legfontosabb adatai, személynevek, és telefonszámok formájában, -de ekkor már sokkal fontosabbért, a karjáért küzdött.

Szerencséjére a hosszú vonatozás alatt megivott italok törvényszerű körforgása következtében, utastársai közül néhányan könnyebbülést keresve elhagyták az utasteret, így viszonylag gyorsan meghallották a WC-ből érkező fájdalmas kiáltozást.

A WC előtt térdelő, üvöltő fiatalember karja vállig a kagylóba szorult, és közös erővel sem tudták kihúzni onnan. Időközben a személyzetet is értesítették a bajról. Bár nem túlságosan gyakran fordul elő, hogy az utas karja beszorul a WC-be, ők nem jöttek zavarba.

Megállították a nyílt pályán a vonatot, a vonatvezető szája elé emelte a mikrofont, és megnyugtató hangon elmesélte a történteket az utasoknak, akik nem tudták eldönteni, hogy viccelnek-e velük, vagy valóban bajban van egy utastársuk. A vasutasok elővették szerszámaikat és kiszerelték a bajban lévő fiatalemberrel együtt a WC-kagylót.

Mire a mentő megérkezett, - és kagylóstól hordágyra fektették V.-t,- az ablakokban lógó utasok szörnyülködve látták, hogy a hangszórókon hallott, és kikacagott elképesztő történet bizony, maga a valóság.

Hogy nagyobb baj nélkül megúszta az utazást ez a 26 éves fiatalember, az, a szerencsén kívül az utasok szemfüles, segítőkész és gyors riasztásának és a vasutasok lélekjelenlétének köszönhető.

 

Sági Erzsébet

Bővebben, és hitelesebben, no és szárazabb tényszerűséggel az alábbi linken olvashatnak erről az esetről.

http://index.hu/politika/bulvar/tgv5341/

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása