A sztárújságíró mocskos ajánlata

 

 

Hűséges olvasónk, a neve elhallgatását kérő K. Margó szobaasszony, csak a Mentrópia olvasóival hajlandó megosztani azt – az évekig szemérmesen titkolt – információt, miszerint, a Mentrópia sztárújságírója – a szakmában Pesti úr néven elhíresült – Molnár Péter, évekkel korábban mocskos ajánlatot tett neki.

Az ajánlat jellegéről csak annyit árult el zokogva K. Margó, hogy még ma is fájó emlék számára és szeretné végre elfelejteni.

 

Megkérdeztük Molnár Pétert is a történtekről.

- Ki az a K. Margó? – kérdezte döbbenten, a nők kedvence, a mindig lezser eleganciával öltözködő Molnár Péter, alias Pesti úr.

 

Szembesítéskor derült fény az igazságra.

Molnár Péter, az elemi első osztályában azt ajánlotta a mellé ültetett K. Margónak, hogy cseréljen helyet mögöttük ülő szerelmével, T. Évivel.

K. Margó, természetesen visszautasította a sértő ajánlatot.

 

Az élet, Őt igazolta. Molnár Péter és T. Évi hamarosan kiszeretett egymásból, és ezen az együttülés sem változtatott volna.

 

K. Margó megkönnyebbült lélekkel távozott szerkesztőségünkből, hiszen egy féltve őrzött, sötét titoktól szabadult meg.

Búcsúzóul még hozzátette, hogy nevének elhallgatására azért van szükség, mert nem tudná elviselni, ha a cikk megjelenése után Őt felismerők, hasonló ajánlatokkal zaklatnák.

 

 

Golyós Toll

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lótuszom · http://lotuszom.blog.hu/ 2009.05.20. 10:36:37

@boribakter:
Kicsi Borka!:)))) De örülök, hogy itt is, most is, mindig együtt Veled, Veletek!:))))
Igen! Helyeslem a blogolás a Mentrópia színeiben is, mert minden lehetőséget meg kell ragadni, ami adatik, hogy beszéljünk, beszélhessünk magunkról, a lapról, és készítőiről egyaránt.:)
Megyek, nézem, és szólok - ott - is...:))
Ölellek szeretettel, Lótusz.:)
süti beállítások módosítása