Szamos Alfonz barátunk halálára

Nagyon nehéz bármit hozzáfűzni férjem tegnap feltett posztjához. Sokan ismertétek, kedveltétek, tiszteltétek, a tegnap délelőtt váratlanul, előzmények nélkül elhunyt Szamos Alfonzt.
Engedjétek meg nekem, hogy - tekintettel régi, és nagyon szoros személyes kötődésemre hozzá - , úgy szólíthassam meg búcsúzóul, ahogy évtizedek óta tartó barátságunk alatt tettem.
Drága Fonzi!
Tegnap délelőtt, egy borongós évvégi napon, angyallá lettél egyetlen pillanat alatt. Nem volt módod elköszönni senkitől, de nem kellett félned sem a haláltól, mert az átlényegülés az itt lent, és az ott fent között, egyetlen pillanat alatt megvalósult.
Drága Barátom! Hiszem, hogy amit most írok, az eljut hozzád. Köszönöm több évtizedes barátságunk minden pillanatát! Bölcs derűddel, ránk figyeléseddel gyakran átsegítettél bennünket az élet - nem mindig könnyű - történésein, olyan tapintatosan, szeretettel, hogy közben senkit sem bántottál meg.
Szívből sajnálom szeretteidet, akiknek ezentúl naponta kell megküzdeniük hiányoddal, és el kell fogadniuk az elfogadhatatlant... Fájdalmukban, gyászukban osztozom.
Drága Fonzi, hitem szerint mi még találkozunk ott fent, ahol - egykor népes, mára egyre fogyó - baráti társaságunk tagjai gyülekeznek. Nyugodj békében, áldott emlékedet megőrizzük.
Fájdalommal és szomorú szívvel tudatom akik ismerték, hogy a mai napon váratlanul és komolyabb előzmények nélkül elhunyt Szamos Alfonz, a MÁV Zrt egykori vezérigazgató-helyettese, pályavasúti főigazgatója, a vasúti pályafenntartás ismert és elismert szakértője.
Kitűnő ember, kolléga és nagyon jó barát volt. Példás életet élt.
Temetéséről a család később gondoskodik.
Isten nyugosztalja őt békességben! Emlékét örökre megőrizzük!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása