Fiamnak

Fiamnak

 

Ha egyszer én már nem leszek,

visszavár Téged a ház, a kert.

Menj oda, hol megállt az idő,

hol tenyeredbe simul faág, bokor és kő.

Ismerős lépted nem riaszt madarat...

Az otthoni csendben találd meg magadat.

 

 

 Drága Kisfiam!

Már 40 éve úgy alszom el, és úgy ébredek, hogy hálát adok Istennek azért, hogy az anyád lehetek.

Jobb, és más gyermekre sosem vágytam, hiszen számomra tökéletes vagy! Összeszorul a szívem, ha arra gondolok, milyen sok fájdalommal élhetted meg azokat a helyzeteket, amiket az élet hozott.

Hősként álltad a sarat, teljesítettél mindenütt, ahogy várták Tőled... Ma már - ismerve korlátaidat -, nem szorgalmaznám mindazokat a programokat, amikre elcipeltelek. Tudd, hogy ha ártottam valaha Neked, azt sohasem szándékosan tettem, és bocsáss meg érte.

Te majd legyél nálamnál figyelmesebb, jobb szülő. Tudom, az leszel!

Csodálatos, tiszta, és egyenes jellem vagy, olyan ember, amilyenből kevés szaladgál köztünk. Nagylelkű és okos, mindig őszinte, és szavatartó. Büszke vagyok Rád Kisfiam.

Életed nagyobbik, és szívből remélem könnyebb fele még hátra van.

Legyen mindig körülötted néhány ember, akiben megbízhatsz, akikre számíthatsz, és akik számíthatnak Rád.

Olyan társat találtál, akivel egyenlők vagytok, aki szeret és akit Te is szeretsz. Jellemes, szép és okos a párod, ahogy Te is. Vigyázzatok boldogságotokra! Soha ne feküdjetek le haraggal, kibeszéletlen problémákkal. Ti ketten mindenre képesek vagytok, együtt mindent meg tudtok oldani.

Legyenek a következő évek olyanok, amilyeneket mindig is kívántam Neked. Egészséget, boldogságot, örömöket hozó, tartalmas és gyönyörű! Szakmai sikerekkel teljes, akadályoktól, küszködéstől, kudarcoktól mentes.

Isten éltessen, szeressen és tartson meg drága Kisfiam, még nagyon sokáig!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása