Dr. Vígh Tibor barátunk emlékére

... Férjem búcsúzó szavaihoz nem tudok mit hozzátenni... Ismét egy barátot - nagyon közeli barátot - veszítettünk el...

 

Vígh Tibor.jpg

 

Dr. Vígh Tibor

1951. január 6. - 2013. október 25.

 


"In memoriam dr. Vigh Tibor

Szomorú és döbbenetes e-mailt kaptam Tibor feleségétől, Ágikától: Tibor tegnap délután tragikus hirtelenséggel elhunyt. Teljesen zsibbadt vagyok a hírtől, sírnék, de nem tudok. 15 éves korunk óta testi-lelki jó barátok voltunk: együtt jártunk középiskolába, egyetemre, egy kollégiumi szobában laktunk és szakmai pályafutásunk során is sokat dolgoztunk együtt. A gyermekeinknek együtt örültünk, és hosszú balatoni nyarakat töltöttünk együtt családostól.

Egy ember volt a legkiválóbbak közül: ízig-vérig vasutas, hűséges és megbízható barát, családját hűen szerető férj és édesapa. Szerette az életet, szerette a családját, barátait és az embereket.

A hattyúdala 2013. augusztus 31.-én volt Dunabogdányi "birtokán", amikor is a szokásos nyárbúcsúztató baráti összejövetelt a tőle megszokott melegséggel, és szeretettel különösen emlékezetessé tette.

A földi életét befejezte, de amíg egyetlen ember él, aki őt ismerte és szerette, addig ő is köztünk lesz.
Drága Tibikém, nyugodj békében, és vigyázz magadra az égi kertedben, majd valamikor jövünk hozzád cseresznyét szedni...."

 

Dr. Zsákai Tibor

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása