Hajrá Zsuzsi!

Kedves Látogatóim!

Az alábbi levelet egy erdélyi barátom küldte. Szeretném, ha elolvasnátok, és ha megtehetitek, akkor támogatnátok is azzal, hogy feladtok egy ismeretlen erdélyi kislány címére egy pár soros képeslapot.

Köszönöm figyelmeteket, szeretettel, Erzsi/Lótusz.

 

"Egy iskolai verseny ügyében kérnék egy sokat jelentő és könnyedséggel
nyújtható segítséget.

A roman posta versenyt hirdetett meg, amelynek a győztese az a diák lesz, aki szeptember elejéig a legtöbb képeslapot kapja a világ bármely részéről. A mi iskolánkban (marosvásárhelyi 7-es számú Általános Iskola - Románia) úgy döntöttünk, hogy Boni Zsuzsanna 6.osztályos (13 éves) tanulót támogatjuk a segítségünkkel, ugyanis Zsuzsi megérdemli ezt a kiváló tanulási eredményéért (9,94-es átlag), a kedvességéért, jóságáért.

Amit tehát kérünk: egy megírt képeslapot (nem levél!) az ő címére 2011 szeptember 9.-ig. A név és cim, amely a képeslapon kell szerepeljen:

Boni Zsuzsanna
str.22 Decembrie 1989 nr.24 ap.2
540124 - Târgu Mures
ROMANIA"

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása