Minden hozzám betérőnek áldott, békés és boldog Karácsonyt kívánok!

Advent a Szent család.jpg

 

Készülődöm...

Számomra az ünnep belül kezdődik, csenddel, megbékéléssel, és Szentestére - beborítva, szeretetbe öltöztetve mindent és mindenkit - növekedik naggyá.

Hitemben megerősödve, a repülést nehezítő ballasztoktól megszabadulva átadom magam a beteljesülésnek. Lelkembe béke költözik, várom a találkozás minden évben ismétlődő, megunhatatlanul felemelő csodáját.

Így várom most is Őt, a kicsi Jézust, hogy a pásztorok mellé kucorodva üdvözölhessem szenteste, az éjféli misén. Ott megsúgom majd Neki, hogy mennyire örülök jöttének és elmondom, hogy léte, mindennapjaimnak értelmet és erőt adó energiaforrása. Megköszönöm mindazt a jót, amit eddig kaptam.
Megköszönöm a hétköznapokat is ünneppé tevő csodát, Szofit, az unokámat, és azt, hogy egy egymást szerető, elfogadó családban élhetek.
Végül szemérmesen jászolába teszem legnagyobb ajándékomat, feltétlen, elfogadó szeretetemet, és hálámat.

… És, mert ember vagyok, gyarló, kéréseimet is. Nem magamnak, de kérek. Mindig ugyanazt. Egészséget.
Most majd még többeknek és még jobban kérem. Haladékot, erőt és életet.

 

Sági Erzsébet

2020. Karácsonyán

 

Illusztráció: free fotó a netről

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása